connect+match is in 2007 opgericht door Gerlinde Fenske.
 
Gerlinde heeft een tweetalige achtergrond (Duits/Nederlands) en groeide op aan de Nederlandse kust. Voor haar studie sociale economie vertrok ze naar Noord-Duitsland. Ze werkte veertien jaar als leidinggevende bij diverse bedrijven en instellingen. Na een periode van acht jaar als hoofd van de afdeling economische zaken van het voormalige Nederlandse Consulaat-Generaal in Hamburg was de tijd rijp voor de stap richting zelfstandigheid. In 2007 was connect+match Gerlinde Fenske e.K. (Hamburg) een feit.

connect + match” betekent: We brengen u in contact met nieuwe klanten / zakenpartners („connect”) tot en met de eerste succesvolle transactie („match”) – of langer – de keuze is aan u. Met een stevig netwerk van ervaren experts en partners uit allerhande sectoren bieden we snelle oplossingen op maat, ook bij complexe vraagstukken. Kies voor een goede en efficiënte communicatie met uw (nieuwe) klanten en zakenpartners en maak daarbij gebruik van onze expertise en ervaring op de werkvloer.

connect + match Gerlinde Fenske e.K. is door de jaren heen een betrouwbare partner en dienstverlener gebleken voor tal van klanten en samenwerkende bedrijven. Wij weten als geen ander dat de klant het meeste baat heeft bij ondersteuning en begeleiding op maat. Werken met connect + match is kiezen voor vakkundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid in de omgang met klanten en partners. Vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk en staat centraal in onze bedrijfsfilosofie.