Colofon

 
Verantwoordelijk voor de inhoud van de website
connect+match Gerlinde Fenske e.K.
Gryphiusstraße 12
22299 Hamburg (Duitsland)

Tel. +49 (0)40 41260296
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web www.connectandmatch.net

Directeur: Gerlinde Fenske
Handelsregister: Amtsgericht Hamburg
Registernummer: HRA 106928
BTW-nr.: DE225254728
Copyright © by connect+match Gerlinde Fenske e.K.

Verantwoordelijk voor de programmering
Grimm Internetservice, Hamburg
www.grimm-internetservice.de

Foto´s
Start - © T.Dallas / Shutterstock.com
Sales support - MJgraphics / Shutterstock.com
Vertalingen - Gate Out / Shutterstock.com
Over ons - Art & Design Alla Sommermeier
Onze klanten - Gajus / Shutterstock.com
Nieuws - © Flat.Icon / Shutterstock.com
Colofon - © creativepriyanka / Shutterstock.com
Disclaimer - © Solar.Garia / Shutterstock.com

 
Aansprakelijkheid voor de inhoud
Als aanbieder van diensten zijn we conform § 7 lid 1 van de Duitse wet op elektronische media (Telemediengesetz; hierna: TMG) verantwoordelijk voor eigen content op deze pagina’s in lijn met de algemene regelgeving. Conform §§ 8 t/m 10 TMG zijn we als aanbieder van diensten echter niet gehouden door anderen toegestuurde of opgeslagen informatie van derden te bewaken of actief te speuren naar zaken die kunnen duiden op een activiteit die in strijd is met de wet.

Dit laat de verplichting tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie conform de algemene verplichtingen onverlet. Een dergelijke aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment dat er kennis is genomen van een concrete schending van het recht. Zodra deze rechtsschending bekend wordt, zullen we de betreffende content per direct verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Onze website bevat links naar de externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de content van die websites. We zijn derhalve ook niet aansprakelijk voor de content van derden. Verantwoordelijk is de desbetreffende aanbieder of exploitant van de websites waarnaar de links verwijzen. Op het moment van plaatsen van de link worden de pagina’s waarnaar de link verwijst gecontroleerd op mogelijke rechtsschendingen. Op het moment van plaatsen van de link was er geen sprake van content in strijd met de wet.

Zonder concrete aanwijzingen voor rechtsschending kan niet worden verwacht dat de inhoud van de pagina’s waarnaar wordt verwezen permanent wordt gecontroleerd. Indien rechtsschendingen bekend worden, zullen we dergelijke links per direct verwijderen.

Intellectueel eigendom/auteursrecht
De door de exploitant van de website verzorgde content en werken op deze pagina’s zijn onderhevig aan Duits auteursrecht. Voor het vermenigvuldigen, bewerken, distribueren alsmede enigerlei vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de betreffende auteur resp. maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn uitsluitend toegestaan voor privégebruik, niet voor commercieel gebruik.

Voor zover de content op deze pagina niet is gemaakt door de exploitant, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name geldt dat de content van derden wordt gekenmerkt als zodanig. Mocht u niettemin opmerken dat er sprake is van een schending van het auteursrecht, dan vragen we u ons dit te melden. Indien rechtsschendingen bekend worden, zullen we dergelijke content per direct verwijderen.